Over TECTUS

TECTUS Dakbedekkingssystemen is opgericht in 2009 met als missie om professionele alternatieven te bieden in de markt van dakbedekking en isolatiematerialen. We zijn een modern bedrijf dat stevig geworteld is in de dakbedekkingsindustrie. Al in 1972 was de familie bezig met de handel in verschillende constructiematerialen en het opbouwen van een netwerk van leveranciers en klanten.

In de loop der jaren kwam de focus te liggen op dakbedekking en isolatiematerialen, waarbij continu inzichten en kennis werd vergaard over de productkarakteristieken en de uitdagingen in de industrie. Deze kennis zorgt ervoor dat TECTUS de juiste alternatieve dakbedekkingsmaterialen kan identificeren waarmee de groothandel of de dakbedekkingsbusiness van onze klanten verbeterd kan worden door het verhogen van de winstgevendheid.

Nadat we jarenlang tweedegraads dakbedekkingsproducten hadden verkocht, besloten we om onze eigen lijn te ontwikkelen, om het TECTUS productportfolio uit te breiden. Hierbij combineerden we onze kennis van de producten en de markt om hoge kwaliteit eerstegraads dakbedekking te ontwikkelen.

Vandaag de dag is het bedrijf gevestigd in Amsterdam en levert het dakbedekking aan professionals in Nederland, België en Duitsland met goed geprijsde dakbedekkingsoplossingen.

TECTUS | Father and Son

TECTUS ondersteunt dakbedekkers en groothandels in het vinden van kostenefficiënte dakbedekkingsoplossingen. Ons alternatief, uw rendement.